Samo zdrave životinje mogu da daju bezbedan proizvod za krajnjeg korisnika
CID LINES je kompanija iz Belgije koja proizvodi preparate za higijenu. Verujemo da je higijena pola zdravlja. Čišćenje, pranje i dezinfekcija su osnova zdravlja i uspeha u proizvodnji. Mi znamo kako.
BTU CENTER je ukrajinski proizvođač mikrobioloških preparata za zaštitu i ishranu biljaka u poljoprivredi. Preparati kompanije BTU CENTER dozvoljeni su za upotrebu u organskoj poljoprivrednoj proizvodnji, potvrđen organskim sertifikatom Organic Standard, priznat u Evropskoj Uniji.
Najveći izazov u ishrani preživara je kako obezbediti kvalitetan kabasti deo obroka. Silažni inokulanti danske kompanije Chr. Hansen su idealno rešenje za Vas.
AWP je italijanska kompanija čiji proizvodi sadrže eterična ulja biljaka. Antibiotici ili „majka priroda“ - odlučite sami!
Sanluc je belgijska kompanija koja je pionir u razvoju proizvoda na bazi kalcijum butirata. Zdravlje digestivnog trakta životinja je naš prioritet.
AlzChem je nemačka kompanija koja proizvodi Alzogur, preparat koji eliminiše larve muva na farmama svinja. Nema muva, nema dizenterije. Kada će te Vi početi da koristite Alzogur?
AgroFeed je mađarski proizvođač premiksa i aditiva za ishranu životinja koji svoje proizvode distribuira u više od 20 zemalja Evrope, Bliskog Istoka i Severne Afrike.
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

ZASTUPNIŠTVA

Proizvodi pouzdanih proizvođača sa dugogodišnjim iskustvom i po najvišim standardima

O NAMA

Image

Kompanija Nutrivet, od svog osnivanja 2007. godine uspešno zastupa ideju sprovođenja preventivnih mera u cilju održavanja zdravlja životinja tokom proizvodnje bez upotrebe antibiotika.
Naša misija je da na putu od njive do trpeze koristimo prirodne, bezopasne preparate i postupke kojima ćemo dobiti kvalitetne i bezbedne proizvode za ljude kao krajnje korisnike.
Tokom vremena kompanija Nutrivet izrasla je u kvalitetnog i pouzdanog partnera u oblastima agrarne delatnosti.
Osim nabavke proizvoda svojim klijentima pružamo i savetodavne usluge o primeni istih.

Svi naši proizvodi su bezbedni po zdravlje životinja

Copyright © 2020 NUTRIVET - Powered by IT LOGISTIC DOO