O KOMPANIJI - CID LINES

CID LINES je kompanija iz Belgije koja proizvodi preparate za higijenu. Verujemo da je higijena pola zdravlja. Čišćenje, pranje i dezinfekcija su osnova zdravlja i uspeha u proizvodnji. Mi znamo kako.

CID LINES - WE MAKE HYGIENE WORK

Mi u CID LINES-u verujemo da je higijena zdravlje. Higijena čini sve razlike u lancu ishrane, od farme do viljuške.

CID LINES je odgovoran za higijenu. Mi kombinujemo različita rešenja sa prilagođenim savetima. Zalažemo se za najviši nivo usluge i ulažemo u stalne inovacije. Na ovaj način pomažemo našim partnerima da se fokusiraju na ono što je ključno: održavanje svog poslovanja profitabilnim, stabilnim, i što je najvažnije, zdravim. Jer higijena je zdravlje, a zdravlje znači blagostanje za sve.

ISTORIJA

POČECI

CID LINES osnivaju Pijer i Koen Brutsert, dva preduzimljiva rođaka, obojica sa iskustvom u poljoprivredi.

1989: CID LINES razvija i na tržište registruje prvi preparat za dezinfekciju, CID 20, koji je, tada, bio jedino preporučeno sredstvo od strane Vlade Belgije za dezinfekciju protiv svinjske groznice.

1990: CID 20 pokazuje uspeh i na farmama svinja i živine. Zbog toga, CID LINES postaje tržišni lider u Belgiji.

Međunarodno širenje tržišta

1992-1993: Zbog uspešne reputacije preparata, CID LINES širi svoju prodaju na evropskom tržištu. Holandija, Francuska i Poljska su prve zemlje koje su se upoznale sa asortimanom preparata CID LINES, gde pripada i dezinficijens širokog spekra delovanja - Virocid.

Globalna ekspanzija tržišta

1994-1997: Osim Evrope, zemlje Azije pokazuju zainteresovanost za preparate i stručnost o higijeni od tima CID LINES. Kako bi omogućili dalji rast, kompanija ulaže u nov magacinski prostor od 15.000 m2.

1999-2003: CID LINES razvija nove preparate za ciljanu higijenu.

2006-2008: CID LINES postaje svetski poznat proizvođač preparata za higijenu u svim sektorima proizvodnje. Aktivni rad na razvoju novih preparata.

2014-2020: Danas CID LINES plasira više od 1000 preparata koje izvozi u 114 zemljama na 5 kontinentima.

Image

Copyright © 2020 NUTRIVET - Powered by IT LOGISTIC DOO